Apa Punya Turrr…

susah sangat ke kau nak pusingkan steering kereta tu dan park kereta molek molek?
pentingkan diri tak membawa ke mana kot.
bertimbang rasa lah sikit cik kak.
(yer pemandu nya seorang cik kak)
kalau korang nak kata dia emergency kot.
takde makna nya yer.
dia turun dari kereta lemah gemalai berjalan dengan 2 orang anak berusia sekitar 6,7 tahun.
menuju ke playground.
sedeyyyyyyyyy…

7 thoughts on “Apa Punya Turrr…

  1. alahaii sangat cik kak.. kalo depan biji mata aku, aku pun geram bebel sorang2 walaupun keter aku dah siap parking bagai. tp kalau keter aku takde parking disebabkan keter2 yang macam ni, lagi aku hangen!

Comments are closed.