Apa? Cashier Supermarket Je Yang Pakai Coach? *Sentap Sehingga Hampir Termeninggal

saya jamin ini adalah entry yang awak awak awak nanti-nantikan.
kalau tak nanti pun, pura pura nanti lah eh…
kemungkinan besar entry ini ada sedikit unsur riak dan takabur.
jadi kalau sesiapa tercalit noda dan dosa dari pembacaan entry ini, mohon jangan heret saya ke lembah dosa.
saya sudah berjaya memiliki handbag coach hasil pemberian hadiah hari jadi oleh adik saya yang bernama mahathir mukhtar (nama sebenar).
inilah kronologinya.

: : pura pura membelek barangan lain dahulu : :
kemudian terus menuju ke arah beg yang dihajati.
beg yang dihajati telah diusha semalamnya lagi.
lalu di hari kejadian terus set dalam kepala. beli beli beli beli.

: : cuba tawar menawar tapi gagal : :

: : yer saya tau mesti menggagal. tapi saya sekadar mencuba. mana lah tahuuuu : :

: : isi warranty card. #eh : :

: : terima kasih butik coach klcc yang telah menjadikan impian saya satu realiti : :

: : paper bag warna warni yang telah selamat disimpan rapi di dalam almari : :

: : dust bag : :

: : ehem ehem ehemmmm : :

: : gambar dari twitter. dah followers sibuk nau nak tengok : :

: : sila buntangkan bijik mata untuk membaca : :

: : dalam warna pink : :

: : sewaktu menonton filem sumpahan kum kum : :

: : walaupun baju ku berharga RM6.50, tapi beg ku berharga RM1175. kau mampu?? : :

: : terima kasih adik : :
tapi tapi tapi tapi tapi…..
encik z suka keji saya ok.
keji kenapa? tengok la video kat bawah ni.
sentap hokeyyyyyyyyyyyyyy….

29 thoughts on “Apa? Cashier Supermarket Je Yang Pakai Coach? *Sentap Sehingga Hampir Termeninggal

  1. hahahha ptt kita buat kronologi sama masa kita kuar ke klcc 2 hari sebelum kejadian tul tak?? baru meletopsss

    anyway tahniah hahahahahaha (Y)

    • tu la sy ckp dgn en z.
      cashier kat paris nun. bukan paris kat malaysia!
      kat malaysia ni officer pun pakai coach JERRR.. :-p

  2. maka dgn keluarnya entri ini, adil telah mencetuskan fenomena. tidak semena2 ramai yg mahu menjadikannya sebagai adik angkat ( psstt..statement utk kak ayu 😛 )

    p/s: psstt akak..org sentap jugak sbb org pun ada jugak coach seketul

  3. Material leather kalau harga riban x kesah… tapi material dia mcm fabrik jer…
    Fabrik apa eh? cordura ker…

  4. baju murah tk sapa pandang..bape rega ape brand…tapi handbag harus membutang mata bila nengoknya…so handbag dh beso..ongkosnya dalam harus menebal…bru la cun nak!! 😉

Comments are closed.