Taman Ular, Perlis

dari taman anggur, terus ja ke taman ular.
sekentut je pun dah sampai.
memang mostly tempat tempat menarik kat perlis ni semua pun cam dekat dekat je kedudukannya.
eh tapi ada gak yang jauh macam ladang tebu, chuping dan wang kelian.
tapi still la reachable gitu.
takde la kau kena memandu 3 hari 3 malam nak sampai.
ok ini kali ke dua aku ke taman ular perlis.
first time dulu boleh baca kat SINI dan kat SINI.
ye la dulu bersuka ria dengan suami je, ini kali bawak lah anak piula.

: : kemain lagi anak aku pose : :

: : bayaran masuk : :

: : kena paksa bergambar dekat ular : :

: : bapak besar hoih ular sawa. ada ayam putih tu nampak tak? makanan ular la tu : :
usai jalan jalan tengok ular, kitorang keluar ke belah luar plak.
situ ada macam macam binatang lain lagi.
aku cam dah takde teruja sangat la sebab dah penah pegi kan.
encik z je la dok melayan yaya melawat satu satu sangkar.

: : beruk jantan cari kutu beruk betina. pastu di ngap nya masuk mulut kutu itu. euw sangat tau kau beruk : :

: : orang utan yang show off : :

: : burung kasawari yang tengah mengasah paruh : :

: : ada pun gambar 3 beranak pakai baju miri : :

: : budak ceria : :

: : di pintu masuk : :
masukkan taman ular ke dalam itinerary korang kalau korang sampai ke perlis ya!

10 thoughts on “Taman Ular, Perlis

  1. ok yg ni mmg awal2 aku reject
    huhu nak bayang ular pun aku geli
    ni lagi nk tengok??
    huhu yg ni sori ek mmg xsanggop mak nk pegi
    ok la mak tggu dlm kete jek

  2. gambar 1…amboii kemain pose yaya…bakat dah nampak tuh.. 😉
    gambar 9 –>> ape la yg dua beranak kiri kanan duk tekun nengok tuh..yg si yaya tertenyum2 simpul..yang encik z..muker kompius disitu… 😀

  3. Wanie pun baru nie ada pegi kat Taman Ular,
    tapi bila time pegi kat ular2 yg besar2 tue,
    terus wanie naik gerun,
    terasa mcm dia ada kat kaki wanie,
    huhuhuhu

Comments are closed.