Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka

usai majlis perkahwinan adil & yana kat dewan kastam tu, aku dengan encik z gi check in kat puteri resort, ayer keroh.
tq erni (punya la  lama makcik ni tak update blog sampai aku dah lupa url blog dia!) sebab cadangkan di twitter nun.
tapi sebab dah lama nau cerita ni berkuap, aku pun dah lupa berapa room rates nya. haishh.. tapi rasa rasa tak sampai RM200 laaa..

: : bilik molek cuma facing car park : :
esok pagi tu turun breakfast. kupon untuk 2 orang je, yaya kena tambah separuh harga. pfttt…

: : mata sepet baru bangun tidur : :

: : breakfast yang so so : :
kalau stay kat hotel tak sah la yaya ni kalau tak gi mandi swimming pool.
dan macam biasa la memula aku yang teman, pastu bertukar servis pula dengan encik z.

: : pool dia besar pliss : :
dah pastu siap siap check out.
nak ronda ronda bandaraya melaka sat.

: : pose di signboard perlu. bahan bukti kata ko : :
untuk percutian keluarga yang nak bersantai santai, aku rasa puteri resort ni ok ok la.

8 thoughts on “Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka

  1. eh org pernah ke sini sorang2..memalam. dengan taktau jalannya. GPS punya pakai calling2 je. hahahah!

Comments are closed.