Pffftt…

sorry tak de update hari ni.
semalam sampai kat LCCT pukul 11.30 pagi, amik bas terus gi kl sentral.
encik z amik dah terus masuk office.
hebat bukan saya?
ramai je cam eh asal tak amik cuti 1 hari.
bukan apa, nak save sikit la cuti.
baru bulan 1 ni kot.
banyak lagi nanti nak pakai cuti kan.
ni pun belum apa-apa, kejap tadi aku dah kena paksarela dengan kawan-kawan office ajak gi jalan shopping shopping kat *********.
gedebak gedebuk, terus online beli tiket.
apakah?
dan travel bulan julai nanti.
tinggal la encik z lagi.
ish ish ish.
petang semalam migraine teruk.
3 kali muntah.
habis office je terus ajak encik z gi maju junction.
berurut dengan orang buta.
1 jam 45 minit, urut khas untuk migraine.
lega!
balik gi dinner kat tanjong @ rampai.
minum teh o halia.
sampai rumah mandi kendian terus tidur.
memang rumah macam tongkang pecah dengan kain baju nak diunpack.
later later aku update.
tapi banyak oh cerita tertangguh ni.
kisah perlis tak habis lagi.
kemudian hat yai, lepas tu kedah.
dan ingat, cerita pasal wedding adil pun tak habis lagi!
pffffttt….

7 thoughts on “Pffftt…

  1. jom pi HCMC (H) sy pegi sana bulan 7 gak, nak shopping baju raya…bulan 4 nanti gi Jakarta/Bandung…heeee

    pssstt..bila nak buat gathering cuti ngan reader nih, sy nak join..asik ketinggalan ;-(

Comments are closed.