Di Hari Jadi Saya

nothing much really happened on my birthday EXCEPT IT WAS MY BIRTHDAY.
LOL.

ok pagi pagi tu aku jamu kawan kawan office makan pulut kuning dan rendang ayam.
semoga diorang dapat mendoakan yang baik baik untuk aku.
yup aku tau, seafdal afdal doa adalah doa untuk diri sendiri 🙂

pulut kuning dengan rendang ayam ni aku tempah kat husband amy.
kalau nak tau lebih lanjut, boleh contact amy ya.
tapi sedap tau.
kawan kawan office semua pun puji 🙂

lunch time gi lunch kat lanai kijang.
dengan kak as, naza, hasin & remember.
tq hasin sebab belanja.


: : sirloin, hola, mushroom soup & crunchy chocolate heaven : :


: : dulu pernah sebumbung di myclear. sekarang semua dah beralih arah. rindu la kat myclear dulu. hukss : :

lepas office encik z tanya gak nak gi makan mana mana ke.
aku macam tak berapa sihat la.
sakit kepala, badan pun cam letih.
aku kata nak balik.
tapi on the way tu singgah gak kat mcdonalds jalan pahang.
kesian plak kang laki aku tak makan.
so bermcd je lah kita.

encik z baru beli ipod.
saja je beli lepas aku balik dari cambodia kan.
taknak bagi aku pinjam la tu.
pastu kedekut bukan main.
aku pegang sikit pun cam dah jeling jeling.
eleh, tak heran lah.
*walhal tak heran sebab tak reti guna. huahuahua


: : matikkla sebesau gedabak letak gambar laki bini. sorry kalau ada yang sakit mata. huhu : :

gambar ni diambil menggunakan ipod.
pastu try jugak la online twitter guna ipod ni.
tapi tok sey kot aku dengan gadget touch screen bagai.
tak biasa kot.

ermm.. itu je la kisah di hari jadi aku yang ke 33 tahun.
sounds bored ek?

9 thoughts on “Di Hari Jadi Saya

  1. eh oklah tu
    makan makan makan
    kan best
    itu pulut kuning & rendang ayam sgt menggiurkan lah

  2. kakakkk… nanti nak laa merasa makan kat tempat ni, macam menarik tertarik kau memang da bomb je hehe

    pulut kuning tuuu.. murah la rejeki akak insyaallah 🙂

  3. Dear Maya, happy belated birthday..matik la lewat nak wish..hehe..semoga di Rahmati Allah selalu..
    maya cantik..nak pulut kuning boleh? favorite tue..hehe..me got nothing on 33rd birthday..lagi sadis lor..heee

  4. hepi bday ya..laki ko ni aku tngk muka dia iras betul ngan yaya..kelasss kauuu..semoga bhagia dan sentiasa diberkati oleh NYA..

Comments are closed.