Chicky Chicky Cak!

sehari sebelum krismas, aku sefamily attend birthday party fahim kat kfc wangsa maju.
bab bab birthday party ni kalau ada budak budak la seronok.
rezeki la kebetulan yaya ada kat KL kan, so bawak la budak tu gi.
of coz la seronok dia.
sampai sampai terjah ayam dulu sebab lapar pliss..

: : birthday boy yang lincah bergerak sana sini : :

: : tema biru. ada jugak la sipi sipi biru kami anak beranak kan : :
tetengah makan tu, majlis pun bermula.
dimulakan dengan kemunculan si chicky!

: : suka awak dapat salam dengan ayam eh : :

: : dapat hadiah lagi! : :

: : tiup lilin. omaknya yang excited nih : :

: : kek yang mencomel : :

: : dan sedapppppp. indah rupa, indah rasanya. ewah : :

: : birthday boy, ayah pengantin, nolie + anak dara nya, mya + anak dara nya, mak pengantin + anak dara nya. yang pakai baju superman taktau anak siapa. dan che ta : :

: : goodies. aku pun dapat ok. brooch yang merelippppp : :
tq adha & ila sudi jemput kami sekeluarga.
dan happy 3rd birthday fahim! 😉

4 thoughts on “Chicky Chicky Cak!

  1. Thanks Maya and family for coming….
    Fahim and family appreciate it very very much…

    tapi kan..awat gambar tiop lilin tu di upkan..
    maloooooo
    ha ha ha..ibu over ok…ha ha ha

    oh ye baju superman tu sepupu budak berdua tu
    dia mmg sangat sangat sangat sangat aktif…..

    • he he he..
      ok la tu.. omaknya excited sebab anak kecik lagi.
      sok anak dah besau, hah takde can dah omak nak enterframe 🙂

Comments are closed.