Cepat atau Lambat, Mesti Ada

terlebih dulu aku ni nak mintak maaf sangat sangat pada pihak yang menaja percutian aku ke perlis, hat yai dan kedah tempoh hari.
yup, percutian aku hari tu adalah ditaja.
rezeki berblogging.
rasa rasa ni lah pencapaian paling hebat kot semenjak aku berkecimpung dalam dunia blogging ni.
mana lah nak sangka akan ada orang sudi nak sponsor percutian siap bagi duit minyak lagi.
maka nya aku amat amatlah bersyukur.
oh, aku nak mintak maaf sebab belum sempat jugak nak update kisah cuti cuti ni.
macam aku cakap sebelum sebelum ni, nak pilih gambar, edit, resize, upload, mengarang cerita lagi.
dengar cam apa la yang susah sangat, tapi sebenarnya leceh.
tambah plak ini percutian yang ditaja, so kalau boleh aku nak lah tulis dengan lengkap, taknaklah sambil lewa kan. tu yang amik masa sikit.
walau macam mana pun, macam selalu selalu aku gebangkan, cepat atau lambat, insyaAllah pasti aku akan blog kan.
itu pasti, bukan janji.
kepada cikgu asri, maaf ya lambat kisah cuti cuti ni saya keluarkan.
insyaAllah saya akan usahakan secepatnya.
sampaikan salam saya pada puan siti hajar 🙂

12 thoughts on “Cepat atau Lambat, Mesti Ada

  1. Wahhh….. Sonok nye jenjalan makang angin, di taja g… Curlasst ko dik…hehehe

    Err, rest huangti tu cm best je makanan nye… 😀

  2. yupp…ai setuju..nk menyiapkan setiap n3 ..nampak cam senang tapi leceh…tapi seleceh2 pun kita tetap menyiapkan jugak..cuma cepat ngan lambat jer…bab mengarang tuh paling lemah…memerah idea gituu…tapi itulah dah minat berblogging kan..harus jangan komplen diri sendiri.. 😉

    • tu la.. sebab dah jatuh cinta dgn dunia blogging kan..
      lambat atau cepat tatappp jugak akan diupdate.
      pedulik ada orang baca ke tak, janji satu kepuasan utk diri sendiri.
      gitu..

  3. Salam, terima kasih kerana sudi jadi tetamu kami, tak komlen aih, cuma tak sabar2 nak baca posting puan. Kami pun faham, semua sibuk awal2 tahun cam ni… blog kami pun tak sempat nak diupdate… setia menanti

Comments are closed.