Ai Pun Ada Bagi Sumbangan Tau..

bulan 12 hari tu kan aku cuti panjang.
lepas masuk je office, tetiba kak as hulur 2 benda di bawah.
yang pertama ialah diari 2012. tapi bukan sebarangan diari ya anak-anak.
diari khas gitu.
yang paling special dia bagi wang kertas malaysia siri baharu ini.
ada notes RM5 dan RM1.
terus cam wah. gembiranya dalam hati.
aku pun tanya la sempena apa kak as bagi benda benda ini.
pastu kak as pun bagitau la sebab aku dah tolong department buat urusan untuk majlis perasmian fsbp ini.
terus cam ‘ohh’ ya ya ya.
buat pengetahuan korang, aku la yang uruskan kad jemputan untuk menjemput semua VIP dalam sektor perbankan untuk majlis perasmian ni.
walaupun cam alah.. apa lah sangat. tapi mak bangga nak…
walaupun tak dapat nak masuk paper macam dia ni, tapi mak gembira sebab dapat berbakti kepada B**.
gituu…
selain dari notes di atas, aku pun ada beli set yang harga RM300.
saja la buat kenangan. sok sok sesak, aku bedal je la pakai kot.
tapi aku tak snap gambar la. kemalasan. tapi korang boleh baca kat blog dia ni.
lengkap kot penerangan beliau.
diakhiri dengan wajah kaktin yang sudah glamer seantero paper katanya.
dengan ucapan ‘meletup ke kau sampai masuk paper?’
kau jeles kan normaya? #TDDMKA
assalammualaikum kaktin, tumpang lalu.

10 thoughts on “Ai Pun Ada Bagi Sumbangan Tau..

  1. syiling tu confius kan kt la kak

    masa pas makan akak kedai bg balance 20sen n 10sen…kt tgk pelik kt g pulang balik.ckp ni bkn 10sen…akak tu ckp “duit baru dik”

    ok sekian ehhehehe

Comments are closed.