Wagyu Beef Steak di Hari Anniversary

5 disember 2011. anniversary aku yang ke 2 tahun dengan encik z.
mandangkan yaya ada dengan kitorang, so memang dok fikir takde la nak keluar dinner dinner bagai.
plak tu 5 disember tu hari pertama yaya gi motivasi al quran kat lanai kijang.

makanya tengah hari aku dengan encik z plan untuk lunch kat lanai je lah.
boleh jenguk yaya sekali.
dan kebetulan jugak ada promosi wagyu beef kat sinun. so order.
harganya separuh lebih murah dari yang aku tengok dulu kat ayers rock. iaitu RM55 sahaja.
share berdua.

masa order tu kitorang tak cakap nak dimasak macam mana, so dia masak half cook.
tang aku, memang aku bedal je lah. bila tang encik z nak makan, dia tak berapa tok seyy.
so mintak tukang masak masakkan balik jadi well done. gitu.

promosi kat lanai ni untuk seminggu je.
so tatau la lepas lepas ni ada lagi ke tak.
merasa la kan rasa jugak wagyu steak yang dikatakan sedap sebab daging terbaik.
tapi memang sedap pun. daging dia lembutttt sangat.
tak payah kau nak gunakan sekuat tenaga untuk kunyah.

okbai.

11 thoughts on “Wagyu Beef Steak di Hari Anniversary

    • lanai kijang ni clubhouse bank negara.
      so staff bnm je yg blh dtg. org luar blh dtg dgn syarat ditemani staff bnm.
      dibuka seawal 7 pagi hingga 10 malam 🙂

  1. Baru nak komen tanya mana Lanai Kijang nih..rupanya dah ada orang tanya dulu. Aiseh, nak kena orang BNM ke baru nak dapat masuk..mmg tak dapat la nak merasa maknanya 🙁

Comments are closed.