Update tentang Yaya

aku ambil unpaid leave 2 minggu sebab nak jaga yaya.
sebab kalau ikutkan yaya kena undergo operation.
siapa yang baca blog aku dah lama tau la kot last 2 years yaya pernah buat operation ni.
secara ringkasnya ada lendiran cecair belakang gegendang telinga dia.
so doktor kena tebuk dalam telinga dia untuk keluarkan lendiran tu.
2 bulan lepas buat check up doktor kat TMC sana kata lendiran tu cam datang balik.
memandangkan dah dekat bulan 12, so aku decide nak buat operation tu kat hospital tawakkal.
so aku boleh la jaga dia kat sini.
tu yang aku apply unpaid leave tu. thanks sangat pada boss aku sebab approve kan cuti aku tu.
thanks kak as 🙂
so bawak la yaya gi cek kat hospital tawakkal. berulang 3 kali.
lepas buat semua pemeriksaan, xray dan hearing test, doktor kata tak perlu operation.
dia letak under observation untuk sebulan.
dan bagi stok ubat untuk sebulan.
sebab katanya lendiran tu dah cair dan berkurangan sebab masa kat TMC hari tu doktor sana dah sedut.
dan of coz sebab medication jugak.
maka nya 3 minggu aku cuti ni aku bersantai santai je lah dengan dia kat rumah.
so so so heaven.
dan oh ya, thanks pada korang yang mendoakan kesihatan yaya. 🙂

16 thoughts on “Update tentang Yaya

    • insyaAllah Yaya datang.
      dia tak habis habis dok tanya ‘bila nak beli hadiah untuk anak kawan mommy tu?’
      😀

Comments are closed.