Penangan Angry Birds

last saturday aku buat makan makan sikit.
sempena birthday yaya yang ke 7 tahun. walaupun dah berlalu 2 bulan lepas kan.
memang kecil kecilan sangat.
tetamu pun ciput sahaja terdiri dari ernie, amy, pae dan kaktin.
ada la 3,4 orang lain aku ajak tapi mereka kenot hadir.

: : bihun sup & tembikai saja sebagai hidangan : :

: : bihun sup signature dish normaya : :
sori la eh yang dah lapanploh kali makan bihun sup aku ni.
aternya ini je yang aku tau buat. nak masak benda lain memang tak reti.
nanti la aku belajau yerh.

: : kek angry birds : :

: : mommy & birthday girl : :

: : mengagumi kek : :

: : ah potong je lah : :

: : dipaksa beraksi dengan topi dan mask : :

: : with amy & pae : :

: : kami anak beranak : :

: : ernie yang sampai lambat gila kot! : :

: : sampai bertukar baju sudah : :

: : prezen : :
dipendekkan cerita, terima kasih pada korang yang sudi datang memeriahkan majlis.
memang aku tak ajak ramai sebab malas nak masak plisss.
lagi pun buat jugak jugak sebab dah janji nak beli kek angry birds tu untuk yaya.
kecil kecilan tapi semua pun enjoy. kan korang?

17 thoughts on “Penangan Angry Birds

  1. Terima kasih ajak.. sorry sesangat tak dapat hadir walaupun hati kami meronta-ronta mau pegi KL.. tapi nak buat cemana lah kan, udah la tengahari tuh flight Jefry delayed, sampai rumah udah 2 lebih.. Muhammad tidur, pastu ujan pulak kat shah alam..

    jangan serik ajak kami lagi tau.. ada rezeki hangpa tak ajak pun kami nak je terjah rumah hangpa.. hiks

    • takpa kami faham. ada anak kecik ni memang plan selalu lari.
      ada rezeki sok mai la rumah kami weekend2 ka.. tapi kena roger awal sebab kena kemas rumah he he he he..

    • eh tak la.. kejadian ni berlaku sabtu lepas.
      maksud akak yang 2 bulan tu ialah birthday yaya.
      birthday dia bulan 10

  2. caption “ernie yang sampai lambat gila kot!”..dan asyik la salah cari rumah. 😛
    ehh sy belum lapanploh kali lg..hehe.
    kita enjoiceeeeee!!!
    tQ jemput me & koko

Comments are closed.