Mari Cash Out Earning Nuffnang

semalam aku dah cash out earning nuffnang.
memula cam taknak cash out, nak tunggu setahun cam tahun lepas, tapi sebab memerlukan uwang secara jitu, tu yang cash out juga.

dengan keadaan huru hara yang tak menentu, dengan untung nasib bonus yang mungkin berharapan palsu, baiklah ada duit sedikit di tangan.

ini hasil kumpulan selama 8 bulan yer.
bukan sebulan.
kalau tetiap bulan dapat cash out RM400 memang lah syurga idaman.

BE pun tak menggalakkan.
seriyus tak pehe kenapa nak ada BE kat blog lama aku yang tidak berupdate itu?
nuffnang, cer citer…
ke aku kena keluarkan coding dari blog lama tu? hermmphh..

walaubagaimanapun, saya bersyukur dengan pendapatan sampingan hasil berblogging ini.
terima kasih nuffnang.
saya mesti pilih! (Y)

12 thoughts on “Mari Cash Out Earning Nuffnang

  1. WAHHHH…bnyk tuh…rm400 sapa nak bagi kan…along dah cecah *** dah…tp sayang nak cash outkan..ingat nak tunggu sampai bulan 6 nanti..cash out time birthday..ok?

Comments are closed.