Lepak Santai di Q Bistro

plan nak lepak-lepak sambil membelanja kakred sebenarnya dah lama.
tapi tu la nak cari date yang semorang free tu yang cam hazab.
dan akhirnya di plan pada hari khamis lepas.
memula ingat nak la belanja hebak hebak sikit.
kejap kat hotel, kejap kat seoul garden, last last kat q bistro saja sebab kak red dah tak larat nak gerak jejauh.
kang terberanak dalam kereta sapa nak jawab..
so khamis lepas aku ngan amy gerak dari sini terus zass ke BSP.
aku dah dua tiga kali kot makan kat q bistro ni dengan kakred.
sebab melapar so kitorang order dulu. aku makan sup ekor yang sedap tapi rupanya tak de snap gambar makanan langsung.
lepas kak red & mimie sampai, penutup makanan kitorang share ABC & banana split yang pun alahai sedapnya.
dan pun alahai tak snap gambar. punya ralit bergebang kan.
buat kak red, tq sebab sudi luangkan masa makan dengan kitorang.
saya doakan kakred selamat bersalin dan semuanya berjalan lancar ya.
dan makan makan ni jugak sempena perpisahan dengan mimie.
dia nak pindah melaka. susah la aku nak merasa kek RV dia lagi pasni.
all the best ya korang.
eh untuk amy jugak. dia tengah pregnant tu. so mood pun ada swing swing jugak :-p
all the best jugak yer my friend.. 😉

8 thoughts on “Lepak Santai di Q Bistro

  1. RM nyorok2 pun…..peyut totap nampak xleh sorok der…..hehehehe 😉
    Buat Kak Red –>> semoga kelahiran yang dinantikan ini mommy dan baby akan dipermudahkan..aminn 🙂

Comments are closed.