Wedding di Shah Alam & Batang Kali

ini cerita 2 minggu lepas.
menghadiri wedding.
memula wedding adik zul kat shah alam nun.
keluar rumah agak lambat, ditambah jem yang hebat.
tapi lambat tak berapa nak lambat kot.
ngam ngam sampai pengantin sedang bersanding di pelaminan.
kami terjah makan dulu sebab lapau.
sekali sekala makan lauk pengantin memang layann..


: : pengantin makan bersuap : :


: : pelamin yang lawa sungguh : :

duduk satu table dengan shida sekeluarga.
dan fay jugak.


: : shida anak beranak : :


: : fay sempat mensumbangkan 2 buah lagu : :


: : tengah belek map untuk ke wedding seterusnya : :


: : doorgift yang super osem : :

dari shah alam terus gerak ke batang kali.
bapak jauh oh! sampai terpening pening termabuk mabuk aku ngan shida dibuatnya.
sejam lebih ada kot. *nangiss…

oleh sebab perjalanan jauh, so perut yang kenyang melapar kembali.
lagi pula masa sampai tengok pengantin pun tengah makan, pastu masuk rumah bergambar bagai.
so kita makan lah dulu.
adalah best sebab ada kuih bingka ubi. i like.


: : tanglung pink yang comel : :


: : yang tengah tu available. kalau berminat boleh roger aku. kelebihan : boleh menyanyikan 7 buah lagu dengan best tanpa henti : :

jumpa ain kat wedding ini.
eh aku tak bagitau eh wedding siapa?
wedding nana & rizhan.
nana adalah kawan seoffice B** kami.

ain ni kan, kawan aku masa kekecik kat singapore dulu.
lama kot terputus hubungan. sampai la jumpa balik kat B** ini.
dulu dok pakai seluar pendek sesama main aci ligan.
sekarang dah jadi mak budak kita yer ain.
bin, ini lah rupa paras ain yang terbaru.
dah jadi manager kawan kita ni 🙂


: : shida, nana, mya : :


: : bersama pengantin baru : :


: : pengantin lama dan pengantin baru : :


: : aku sayang kau shida #tetiba : :

kepada safwan & wanie… kepada rizhan & nana…
selamat pengantin baru. semoga kasih sayang kalian kekal hingga ke syurga ya..
(L) (F) 🙂

14 thoughts on “Wedding di Shah Alam & Batang Kali

Comments are closed.