Penuh!

hambik kau penuh satu page bila bukak blog aku dengan iklan iklan ni semua.
tapi aku harap takde la readers yang rasa iklan ni menyemak ke hapa yer.
ni semua duit ok. duit. wang. money.

macam macam karenah ok orang yang nak sewa tapak iklan kat blog aku ni.
ada yang email sampai doploh kali ujung ujung tak jadi.
ada jugak yang nak mintak iklan free.
ada jugak yang tanya soalan memacam sampai aku sendiri taktau nak jawab.
tapi takpe. ini semua dugaan berbisnes.
ewah. berbisnes kata kau.

tapi alhamdulillah la, memang akhir-akhir nie murah rezeki aku kat blog ni.
ramai jugak yang sewa iklan kat sini.
tq korang..

bebaru ni ada sorang tu (iklan dia belum up lagi) siap mintak aku buatkan banner untuk letak kat header.
aku ni manalah reti sangat.
tapi dah orang mintak tolong, tak baik hampakan orang.
lagipun dia kata dia tak kisah nak bayar. he he he.

makanya aku pun try and error la.
aku print screen dari header kat blog dia.
then edit sesikit. aku tanya dia ok ke tak.
sebab harus aku tak reti nak letak flash flash blink blink bagai.
dia kata ok.
happy lah saya.

so pasni kalau ada yang nak iklankan apa apa kat blog aku ni, tapi takde banner atau tak reti nak buat banner, aku boleh buatkan dengan harga upah yang berpatutan 🙂

kalau ada apa apa soalan nak tanya, nak sewa tapak iklan kat blog aku ni, boleh roger roger aku kat myasefia@yahoo.com

ote?

14 thoughts on “Penuh!

  1. wahhh..kellaasss kau Mariaaaa !!! (H) tak perlu bisnes jejauh depan pc dan mesin jahit pon ok..#eh

Comments are closed.