Pelanduk 2 Serupa

hari tu kakak ipar si ernie, lydiana sudah tag aku kat facebook.
katanya dia sudah jumpa kembar aku.
lalu ditag gambar di atas.
aku belek belek aah la ada sikit cam iras muka aku kan?

aku pun tanya la dia siapakah ini.
katanya staff JKR. dia pun baru first time jumpa masa meeting.
orang kata, kat dunia ni ada 7 orang yang muka seiras kita yer?
so dah jumpa sorang. lagi 5 orang la kena cari ngeh ngeh.

kepada tuan punya gambar di atas, jangan saman saya yer sebab letak gambar ini.
*peace* (H)

18 thoughts on “Pelanduk 2 Serupa

    • tu la kan.. kena set timing berjumpa.
      nak lagi best pakai baju sama, tudung sama..
      tengok iras sikit ke iras byk :-p

Comments are closed.