Mari Makan Sampai Kembang

last week gi lunch kat restoran belanga dengan kaktin & payiet.
yer restoran belanga kat midvalley sana.
ni 2nd time aku makan.
firs time dulu boleh baca kat SINI.

aku amik sirap selasih.
dan diorang berdua amik coconut shake.
coconut shake tu sedap jugak la walaupun cam rasa susu yang lebih tapi still can acceptable la.


: : yiet makan ni. tapi tak ingat nama. yiet sila komen : :


: : kaktin makan nasi tumpang udang : :


: : aku makan laksam : :

laksam disaji dalam pinggan besar.
memang patut lah kot RM11.90 harganya.
tapi rasa dia sama jer kot cam laksam pasar malam 2ringgit yang selalu aku beli tu erk..


: : es teller RM9.90 dishare bertiga : :

aku order es teller ni sebab dalam blog cam review ramai pun kata best tu yang try.
ok la sedap jugak tapi tidak lah sedap sangat sampai aku nak mintak resepi ke hapa.
ada macam macam dalam tu termasuklah kelapa dan nangka.
memang kena share. banyak tak terhabis kalau makan sorang.


: : adik beradik tiri lain mak lain apak : :

lepas habis makan gi tapau donut krispy kreme plak.
rasa cam lama gila kot tak makan.
sebab mentamak amik half dozen terus.
konon ingat nak bagi separuh kat kakak-kakak PA kat office VIP nun, tapi haremm..
aku bedal sensorang jer.
sedap plisss…

tak cukup dengan donut, beli karipap seketul.
berharga RM2.50.
matikk la karipap pun mahal mencanak boleh dapat sehidangan nasi campur kot.

sekian entry mari makan sampai kembang.

11 thoughts on “Mari Makan Sampai Kembang

  1. my feveret laksam…coconut shake too…teringat coconut shake yg sedap lagi femes kt pantai klebang melaka sana..perhhh…beratur u… 😉

Comments are closed.