Apa Pun Tak Ingat!

cerita ini sangat berabad lamanya sampai banyak benda dah expired ok.
tapi sebab dah upload gambar dalam ni, korang layankan je lah.
hari tu aku baca blog greenapple, ada dia blogkan blog promote kan pasal restoran ni.
sebab tengok eh dekat jer ngan jasmine, so di satu pagi yang hening, aku pun ajak la encik z makan kat sini.
kebetulan tengah ada promosi set sarapan pagi dengan hanya RM3.90, so kita zass je lah.

: : zoom kalau nak tengok alamat : :

order kopi dengan teh.
aku dok bayangkan teh o. tapi dapat teh.
terus bertukar dengan encik z.


: : encik z amik roti bakar dengan telur separuh masak : :


: : aku amik bubur nasi yang bapak banyak nya hoh : :

oleh sebab lambat aku update, sebenarnya promosi set sarapan pagi ni dah berakhir 30 oktober hari tu.
ok sila maki aku.

ni hari lain plak.
kitorang gi makan waktu malam.
promosi yang untuk siang ni dibawa ke malam juga.
tapi dimasa aku taip entry ni aku taktau promosi ni valid lagi ke tak.
ok sila lempang aku laju laju.


: : encik z makan nasi goreng encik tan. kira masakan special kat sini la : :


: : aku amik assam laksa. dengan air apa ke namanya tak ingat. tapi cam campuran nanas dengan lemon kot. matikk la nak cerita tapi tak ingat. pfttt : :

tapi jangan risau.
selain dari promosi di atas, hidangan biasa masih tersedia.
ada mee, ada nasi, western pun ada.

jadi marilah pergi beramai ramai ke restoran encik tan kopitiam muslim.
kalau dalam entry greenapple tu, katanya waktu nak bayar, quote je kat cashier tu yang kau reader blog ga, nanti akan dapat 10% diskaun.
diskaun ni valid sampai bila aku pun taktau.
#okbai

4 thoughts on “Apa Pun Tak Ingat!

Comments are closed.