Protected Entry

P/S : pukul 1 tengah hari nanti akan ada protected entry.
sesiapa yang nak password, just ask ok.
insyaAllah aku akan bagi.

macam aku cakap hari tu, just ask.
jangan mintak mintak pada orang lain. aku tak suka.
tapi jangan lah kau mintak kat kotak komen kat sini plak.
boleh YM, email, DM, FB, sametime pun boleh.

ntahlah, sebenarnya aku pun taktau kenapa aku protectedkan.
mungkin lepas baca entry tu korang boleh buat kesimpulan?

12 thoughts on “Protected Entry

Comments are closed.