Popcorn Garret Yang Wallaaa…

korang pernah dengar pasal popcorn garret tak?
aku first time dengar dan tengok kat blog zara.
terus cam pikir ish sedap bebenau ke popcorn ni?

tup tup last week camtu kak as bagi aku sebungkus popcorn garret ni.
tapi bukan kak as punya.
ada sorang kakak kat ofis ni punya la.
diorang meeting, pastu bawak masuk popcorn tu agaknya untuk kunyah-kunyah, tapi tak habis dimakan.
tu kak as terus lanting ker aku.

tengok bungkusan terus eh popcorn garret yang macam kat blog zara.
apa lagi bukak terus amik terus ngap ngap.

actually ada banyak lagi.
tapi punya excited nak makan kan, keterlupaan nak snap.
so snap la yang dah tinggal sipi sipi.
hamboihhhh sedap terlampau kottt…

aku pun interview la kakak yang membeli popcorn ini.
katanya dibeli di singapore sana. di orchard nun.
kat malaysia belum ada dibukak lagi kot kedainya.
aku pun tanya la perisa apakah ini.
campuran caramel crisp dan cashew caramel crisp.
sumpah bapak sedap okkk…
tak sama macam popcorn biasa ni.
tapi kakak ni kata harga agak membunuh la.
tapi kalau dah suka, ada apa dengan harga kan?

semalam aku gi klcc.
on the way nak ke surau, aku nampak benda alah dibawah.

wah, popcorn garret akan dibuka di klcc.
di malaysia! wut wut.
happy happy.

so korang penggemar popcorn garret ni, takyah la sesusah nak ke singapore lagi.
kat KL sudah ada yo.
nak tau lebih lanjut tentang popcorn garret, korang leh gi ke WEBSITE SINI.

18 thoughts on “Popcorn Garret Yang Wallaaa…

  1. KONPOM!!!
    Patut la macam pernah tengok je gambar nya ni!!

    hahaha sah, WAJIB kena beli bila dah masuk sini..
    yeehaaaaa………………

  2. tgk ko pegang pn mcm best jek
    aku suke dia bersalut penuh caramel tu
    huwaaaaa da la tekak nk mkn benda manis jek la ni

  3. beb..i cant stop eating it..risau aku, nnt kandungan gula dalam badan aku bertambah especially bila makan yang caramel punya..(walhal takut gemukzzz) muahhhhaaa apapun, glad to know that the store is now in Malaysia!!!

    • hah ko kena kontrol sikit la. sbb memang manis melecas kan.
      tapi tu la tak boleh tahan kot. aku yang baru rasa sikit ni pun cam dah teringat ingat ini kan plak ko.
      yezaa.. nanti ko blk malaysia kita ramai2 serang klcc he he..

    • manis tapi so so la manis dia, kira boleh telan la.
      tu la, akak saspek mesti memahal nanti tuh.. takpe, kita tungguuu…

Comments are closed.