My Girlfriends

cerita cerita aku sudah caca marba.
tapi hantam ja la labu. macam la korang tak biasa kan entry aku tunggang terbalik.
ni pun rasa ada satu entry dah sebulan kot diperam peram tak update lagi. heh.

ok yang ni kisah jumaat lepas. lunch time.
sudah berjanji 3 sekawan mau lunch sesama disamping mau mengupdate cerita satu sama lain.
nama jer kerja tempat sama, tapi bukan selalu jumpa pun kitorang.

vroom vroom start myavi terus ke midvalley.
mereka mahu makan di tony romas sana.
sib baik kesenangan juga dapat parking.
so ini antara yang diorder.


: : sup dan biskut yang sedap yang termasuk dalam set lunch yang dipilih : :


: : ni kentang tapi tatau apa tajuknya. hasin yang order tapi aku ngecek seketul : :


: : roti. tapi aku cam tak makan kot roti ni. lupa kot : :


: : diorang dua makan ni. rib eye steak aku rasa. memang la sedap tapi harga membunuh : :


: : mojo chicken je aku makan. sebab murah. ngeh : :

sambil makan sambil update gitu gini.
isi utama perbualan adalah sessi meluahkan perasaan.
ada a few cerita yang aku baru dapat tau.
yang cam pastu react dengan penuh tanda tanya.
walaubagaimanapun, life goes on.


: : tq abang bangla tolong snap gambar ini : :


: : kemudian marilah kita bercamwhore : :


: : dan camwhore lagi : :

to naza & hasin,
tq for this lovely friendship.
love love love (L)

6 thoughts on “My Girlfriends

  1. uuuii roti ngan garlic spread tu sedapp…
    biskut tu pon sedap…soup tu pon….
    hahaha pendek kata semua sedap lah…hehehe

Comments are closed.