Majlis Baby Shower untuk Kak Red

inilah dia entry yang dah diperam dekat sebulan.
ok kepada geng geng yang terlibat, sesi pemakian bermula sekarang.
dah habis?
ok kalau dah habis meh aku cerita.
tapi cerita sikit sikit je la.
korang tengok je la gambar.
eh gambar pun korang dah tengok kat blog mereka yang terlibat kan?
pasrahhhh….

ok ini adalah majis baby shower untuk kakred yang diarrange oleh GBM dan beberapa ahli jemaah lain.
aku dijemput oleh diorang.
adalah amat berbesar hati dan berbangga dan berterima kasih bangat.
majlis berlangsung di rumah mulan.

memang hebatlah mereka ini membuat perancangan dalam diam untuk surprisekan kakred.
sebab ter surprise betul secara hebat pun dia!


: : sebab baby boy. so semua pun membiru : :


: : siap dapat booties & mittens ini : :


: : GBM, amy, mulan, najwa : :


: : tengah get ready nak surprise kan kak red : :


: : macam peminat serbu artis kekdahnya : :


: : suka abang sirman dapat surprise kan wife nya : :


: : alololo. tangisan keharuan sudahnya : :


: : meh peluk cium sikit meh : :


: : inilah dia dipanggil diaper cake yer? : :


: : keadaan di dalam rumah : :

lepas makan-makan siap ada buat games ok.
so aku pun tak melepaskan peluang la join together-gether game ini.
game pertama diberi tajuk how well do u know the mummy?
diberi beberapa soalan pastu kena jawab dengan tepat.

lepas tu ada game bingo plak.
aku geng dengan amy.
walaupun cam ada unsur tak aci dalam game ini, tapi nasib ler labuuuu…

and guess what?
aku menang okk dedua game ni.
miahhahahahhaa…


: : sesi penyerahan hadiah : :


: : hadiah yang aku dapat : :


: : bersama yang dirai : :


: : bersama tuan rumah julia aka mulan yang pertama kali aku jumpa. sebelum ni baca baca blog jer : :


: : beautifulnara & cik nara pun ada : :


: : meriah uolls 1 : :


: : meriah uolls 2 : :


: : doorgift siap ada nama encik z & myasefia : :


: : isi kandungan dalam mug yang diberi : :

last but not least, terima kasih pada semua yang memeriahkan suasana.
untuk kakred, saya doakan akak dan baby selamat sejahtera ya. dan semoga proses kelahiran berjalan lancar.
amin 🙂

14 thoughts on “Majlis Baby Shower untuk Kak Red

  1. zaman2 mak kita tk dek baby shower nie kan..agaknya kalau kita nyebut nk wat baby shower nie mesti mak terkesima..apo ko bendo la tuh erk..hehehehhe 😀 😉

    • ada orang kata cam majlis lenggang perut.
      tapi masa baby shower ni takde la plak aktiviti perut kakred dilenggang.
      apa2 je la kan.. janji makan freee #eh

Comments are closed.