Lamanya Tak Datang Sini

hari tu aku ngan encik z gi makan kat niara. kat desa melawati sana.
cam lama gila kot aku tak gi makan kat sini.
dulu waktu mula-mula pindah KL balik dari melaka dulu, selalu jugak kot aku makan kat sini.
so hari tu teringin nak makan tomyam chiangmai dia. so ajak lah encik z ke mari.

tengah tunggu hidangan sampai, tetiba whatsapp masuk dari fay.
walaupun dah berjaman aku whatsapp dia, baru nak reply.
so melayan layan whatsapp dengan dia. saja snap gambar aku dengan encik z, hantar kat dia.
boring jer fay melayan. tehehehe..


: : air tembikai & nescafe o ice : :


: : kailan ikan masin, tomyam chiangmai, lidah masak pedas, sambal belacan dan timun : :


: : udang goreng tepung : :

aku benarnya tak minat sangat masakan berunsur tepung tepung ni.
tapi kat niara ni memang sedap. kenot tolak.
tomyam terbaik. lidah masak pedas pun terbaik.

ok tu jer.
tak bermotip kan entry ni?
tapi bak kata amy, nama pun bloggers.
bila dah snap gambar tu, update jer la disaat ketandusan entry.
#okbai

20 thoughts on “Lamanya Tak Datang Sini

    • terpaksa aku secara rahsia bawak ko gi makan.
      pastu order lidah senyap2.
      kemudian tengok reaksi ko he he he.
      jaga jaga cik syana.. 😀

  1. takde maknanya nk ketandusan segala kak… hutang ‘senyuman’ belum langsai lg. hahahah!

  2. huhu, alin pun selalu makan kat sana gak masa stay kat taman melati…memang sedapla…skang ni dah dok sentul rasa jauh pulak nak pegi…terasa nak makan baru pegi…

    • ala sentul dgn melawati. ermmm jauh sikit la..
      tapi cuba bayangkan makanan di niara, mesti lautan api sanggup direnangi.
      ewah..

Comments are closed.