Gila Kau Tak Hensem?

hari sabtu petang.
dok lepak lepak depan tv.
layan astro fiesta 100. ada filem gerak khas the movie 3.
best jugak sebab ada lagu lagu misha omar.

kemudian ada aqasha jugak berlakon.
tak fikir apa terus tweet seperti yang dibawah sekali.

tak semena mena tweet aku direply ole aqasha.

Terima kasih.  Akhirnya ada juga yg kata sy hensem.

yer la tu takde orang cakap kau hensem kan aqasha…
tapi baguslah dia, mesra peminat.
korang kalau nak follow dia kat twitter, search TheAqasha otee…

gini gaya romannya, kau kata tak hensem?
buta ke hapa…

dia ada blog juga. KLIK SINI kalau mau membaca nya ya..

22 thoughts on “Gila Kau Tak Hensem?

  1. ensem pe dia..gila tk ensem..buta seni tuh..hahahahha*tetibe kan…paling seksi rambutnya tuh..kejap2 dia suka suakkan2 rambutnya… 😀

  2. patutlah si Pae’ cabar aku bergambar dengan Aqasha.. baiklah nanti aku godek membership dia ngan seniman dah expired ke belum.. kalau dah, aku paksa dia sendiri datang renew hahahahaha

Comments are closed.