Di Tepi Padang

ni cerita minggu lepas punya lepas.
aku ikut encik z gi main hoki.
eh tidaklah aku main. aku ikut encik z untuk tengok dia main hoki.
haaa…

oleh sebab ni final game untuk KL league, dan aku pun cam lama gila tak tengok dia main hoki, tu pasal aku follow jugak jugak lah.
game antara B** dengan universiti pertahanan.

: : go B**, go encik z! : :

untuk menghilangkan kebosanan, aku bawak 3 benda di bawah.
handphone untuk tweet, biskut raya untuk dingap dan majalah solusi untuk dibaca.
nampak nau tak fokus sangat menonton kan. he he he.

aku memang selalu baca majalah solusi sekarang.
in fact keluaran yang lama lama pun, kalau aku jumpa kat book store, memang aku beli.
serius memang bagus sangat artikel dalam tu.
yang kadang-kadang aku tweet dan letak kat facebook tu, memang banyak aku amik dari majalah solusi.
kita berkongsi ilmu lah yer.

berbalik pada game hoki ini, perlawanan ok ok la.
pemain dari universiti pertahanan walaupun otai tapi semua pun hebat-hebat.
dan keputusan berpihak kepada universiti pertahanan.
8 – 1 u.
takpe, walau kalah tapi semangat tu yang penting.
lagipun menang kalah kan adat pertandingan. ewahh…

makanya setelah berakhir KL league ni, takde la encik z malam-malam meninggalkan aku lagi.
tapi seminggu sekali dia turun training lagi la.
ini kali untuk InterDG plak.
so pada mulut-mulut jahat yang kata ai ni queen control, tak baik oteee..
i ni isteri yang memahami dan selalu bagi support pada suami tau.

12 thoughts on “Di Tepi Padang

  1. yeay..baguslah sis. menyokong minat suami.

    sis ni buat *** x nak bg tau en.z wakil dari mana..tp kat jersi terang2 tulis BNM..hehe

  2. kuih raya ku jua belum habis. tapi yg wanted punya dah lama booliau! Koko rajin makan..hehe

Comments are closed.