Baju Customer Pertama


: : sebelum : :


: : selepas : :

oleh sebab customer pertama, saya amik upah RM10 jer.
baik kan saya?
so ada sesiapa berani nak tempah baju kurung dengan saya?

syarat-syaratnya :

1. kain cotton sahaja
2. kain murah sahaja
3. kalau compang camping jangan maki
4. kalau lambat jangan dicaci
5. keutamaan untuk baju kanak-kanak

mari mari mari…. 😛

42 thoughts on “Baju Customer Pertama

  1. baru nak angkat tangan pastu kata saya nak tempah
    pastu tgk qualification kata kanak2 je..

    dewasa tak boleh ke? erk

  2. sy mesti sokong ! #eh kalau jadi sy ke Taiping minggu ni sy call sekaligus bawak kain.. 😛

    • heee tu la.
      tapi nak menjahit ni kena ada mood tau kak.
      bila tengah roh merasuk, satu hari suntuk depan mesin jahit pun takpe.
      tapi cer tengok takde mood, jeling mesin jahit pun tak hingin.

      customer seterusnya mungkin saya amik RM15 😀

  3. hehe.. cantek je akak jait… ala, xkan kanak2 jer.. org dewasa xder ke kak? hehe.. bestnyer kalo pandai mjait.. teruskan usaha kak mya!! :p

    • dewasa akan akak amik later2..
      bila skill menjahit dah lebih tajam.
      jahit baju budak2 senang sikit kot. sebab kecik kan.
      nak potong kain pun sonang

  4. weiii ako pun baru nak hantar tempah…
    aiseh ko ckp utk kanak2 je ker?

    ala…. apa kata ko try dl baju dewasa ako? hehe…
    nak! nak!
    sebab ada je kain kotton yg satu ni x terbuat2 lagi…

    pelissss 😉

    • anda serius?
      kalau kata compang camping jangan maki aku di blog? he he..
      ok boleh la boleh.

      nnt ko hntr la kain kat aku.
      nak ukur badan boleh, nak bagi baju contoh pun boleh.
      roger2 kat st nanti yerk..

  5. fullamak!! terror la buat baju kurung…
    saya ada 2 org kanak-kanak….
    nanti saya hantar kain ye hehehe 😀

Comments are closed.