7 Tahun Sayangku…

16 oktober hari tu birthday yaya yang ke 7 tahun.
aku ada buat entry pun kan.
susunan gambar gambar sambutan birthday dia dari umur dia setahun sampai ke 6 tahun nun.

kebetulan 16 oktober tu hari ahad, so aku pun balik la ke taiping.
walaupun tengah bulan, tapi demi anakku. ku gagahkan jua.. ewah..
so ini adalah peristiwa pada 16 oktober hari itu. di taiping sana.

birthday girl request nak makan pizza.
so ke pizza hut lah kita di dalam hujan lebat yang maha lebat.
yer taiping sekarang memang hujan melebat saja.
tapi adalah best sebab tidaklah panas sangat.


: : try pizza yang baru yang ada 7 ke 8 lapisan itu. tak berapa best kot : :


: : amik honey chicken wings juga : :


: : 2 insan kesayangan saya : :


: : favourite yaya. mushroom soup : :

usai makan, aku pun bawak keluar lah kad dengan prezennya.
actually aku tak sempat pun nak beli prezen yang betul betul kat dia.
tak sempat pun yer. taktau nak beli apa pun yer. tak de duit pun yer #eh
tunggulah nanti dia datang KL cuti sekolah baru gi cari hadiah apa yang dia nak.

so sementara aku bagi kad dan tabung jer dulu.
memandangkan dia pun takde tabung. so biar dia belajar menabung di situ.


: : tengah baca kad : :


: : lepas baca terus malu : :

dari pizza hut, terus gerak ke rumah tok.
on the way singgah kedai kek beli kek.
budak budak kan. suka je kot kalau ada kek waktu birthday tak kisah cap apa pun kek tu.
tapi aku memang ada plan nak buat birthday party dia kat KL nanti.
insyaAllah kalau takde aral melintang. bulan 11 nanti la kot.
so sesiapa yang akan dijemput, jangan lupa bawak hadiah #eh

Y tu macam J je kan?
dah la ditulis sempit sempit nama yaya kat situ.
takpe, bersangka baik je lah. mungkin tu hari pertama orang yang tulis nama yaya tu bekerja.
lagi pun tulisan je kot. tak perlu emo.

oh sebelum lupa, ni la skaf tie rack yang aku dapat dari marliza tu.
ganti skaf yang hilang tu lah. cantik. warna pink putih.
tapi shawl panjang. so kena gigih lilit melilit. tapi i like 🙂

kepada YASMIN binti MF,
mommy ucapkan selamat hari jadi yang ke 7 tahun sayang.
mommy cintakan yaya sampai bila bila.
kejadian terindah yang berlaku dalam hidup mommy.

nanti ada rezeki kita pergi jalan jalan ok.
love u sayang! (L)

26 thoughts on “7 Tahun Sayangku…

  1. Selamat hari jadi yasmin, moga jadi good girl ya. Insyaallah

    Ps; pandai mommy beri tabung, nnt senang nak beli flite tiket ek haha (Y)

Comments are closed.