Tetamu Yang Hadir

ok sekarang aku nak jaja gambar gambar tetamu yang sudi hadir kat kenduri kahwin aku nie.
rasanya semua aku snap kecuali gambar kak mai sorang jer.
sebab dia sampai cam awal.
pastu photographer aku ntah kat mana masa tu.
langsung takde gambar. sedih 🙁

yang belah kiri kakak ipar tak jadi aku.
tu kakak kepada KHJ, ex boyfren ku.
kira kalau aku kawin dgn KHJ, dia jadi kakak ipar aku la.
juga merangkap kawan sepramugari kaklong.
kak fiana datang sekeluarga.
see… walaupun aku ngan KHJ tak berjodoh, tapi kami sekeluarga masih boleh jer friend friend.
cinta tak semesti nya bersatu kan?
#amboiihh…

ni antara yang paling awal datang.
tu yang dapat terus bergambar dalam bilik tu.
diorang ada agenda lain lepas tu, tu yang datang awal.
farihah + putra sekeluarga.

eh nida + jeff datang lambat, so maknanya siapa yang datang awal dan lambat je lah yang dapat bergambar dalam bilik kot? he he..

abg paul, polis kat office aku.
terus cam terharu tersedu rasanya dia datang jejauh dari KL dengan anak-anak dia untuk attend wedding aku. tsktsktskstk..


: : kak ina + zul + ashraff : :

JM ex boss ku di myclear pun datang juga.
sayang jugak dia kat secretary dia ni eh #tetiba
dia datang dengan wife dia, stay kat bukit jana sana.
rindu plak aku dengan JM huhuhu…


: : cek lala pun ada : :


: : shima & jeff : :


: : cocoi & syana. masa ni iman dalam perut : :


: : masy pun lambat sampai. sib baik khemah belum runtuh lagi. dapat jugak la makan. kalau tak, masak maggie je lah : :


: : nikolas & payiet wajib datang. tak datang memang putus sahabat : :


: : kawan-kawan encik Z : :


: : aini kawan sekolah vokay ku dan family : :

seingat ingat aku ni je kot yang attend.
yang tak dapat attend tu takpe, aku faham. jauh kot.
KL ke taiping 3 jam setengah kan.

thanks pada semua yang hadir.
doakan perkahwinan aku ngan encik z kekal hingga ke akhir hayat yer.
(L)

22 thoughts on “Tetamu Yang Hadir

  1. Selamat pengantin yg x wape br buat adikku…. Mg bahagia Dan kekal dunia akhirat….

    Last 2weeks akak pon p taiping, Adik ipo kawen, kt kamunting… Mya tepen kt mana?

  2. eh eh lupa sudeh rupanya aini ada bergambo ngan pengantin…hehehe…saya suke saya suke….
    moga maya n hubby berbahagia hingga ke akhir hayat..Aminnnnn….

  3. kalo readers br dtg baca ingat ko br kawen
    padahal janin kecik dlm perot sorg tetamu tu da besar gabak skrg..hahaha

    aku doakan jodoh korg pjg hingga hujung nyawa
    🙂

    • itu la pasal. mesti orang confuse2 kan.. nasib ler labuu…

      tq babe. tq sbb layan aku bab2 cari pelamin bagai masa hari kejadian.
      kalau tak sbb ko, tak berkhemah ler aku he he..

  4. Hahahaha… Kak ya rase mcm baru sgt sy dtg kenduri kak ya… Tapi segan ah pix tu saya sngat membulat mcm doremon hehehe… Ape pun sy nak ucap gak “moga kak ya sentiasa happy & berbahgia disamping suami terchenta”… 😀

Comments are closed.