Terima Kasih Pengomen Ogos!

entry wajib setiap bulan.
entry ucapan terima kasih tidak terhingga pada pengomen pengomen tegar.

yang warna biru / purple ada blog.
yang warna kelabu takde blog.
atau mungkin ada blog tapi tak link kan.

tq pa’e. tq wida. tq amy. tq watie. tq lisa / along. tq mienamee.
tq maria. oh maria ada buat entry khas untuk aku. boleh baca kat SINI.
tq payiet. tq di. tq nida.

tq tq tq tq tq (K)

20 thoughts on “Terima Kasih Pengomen Ogos!

  1. “atau mungkin ada blog tapi tak link kan.”
    atau mungkin ada blog tapi tak link kan sbb dah pencen?
    itu kategori ku! 😛

  2. bila la nama saya nak naik kat situ?? ;-( mengenang nasib nama tak pernah naik2 sedangkan arie2 baca blogmaya dot com nie…haihaaaaaaa cmna la nama nak naik klu komen pn ikut mood and still pegang prinsip if tak da apa nak komen baik jgn komen takut salah komen bole menyinggung byak pihak….. (H)

Comments are closed.