Potong Kek

boleh aku terlupa yang aku ada tempah kek kahwin ni?
tu pun masa photographer zam tu tanya, kak takde potong potong kek ke?
terus aku cam ya ampun.. aku ada tempah kek rupanya. sudah terlupa nak amik.
terpaksa suruh adil amik kan. sib baik kedainya dekat jer pun.
dengan resit hilang ntah ke mana. kalut kalut.


: : kek simple saja. tapi nak jugak warna kuning tu : :


: : so upacara memotong kek pun dimulakan : :

sebenarnya takde la apa sangat. just sebab nak bergambar gambar je pun kan.
masa ni pun dah takde orang kat rumah sangat dah pun.


: : klise sangat gambar suap menyuap kek ni kan? koserr : :


: : budak budak yang happy sebab akhirnya kek itu mereka jua yang membaham : :

ok sat gi sambung lagi.

12 thoughts on “Potong Kek

  1. ku tiada adegan potong2 kek..huhu. mula2 plan nk potong pulut kuning. last2 dlm kekalutan org dapur, sudahnya terlupa..hehe.

    caca..kamu ni kan kalau happy menyengih over tau 😛

    • ala akak tu pun buat2 syarat jer gitu.
      asal ada utk bergambar kan..

      sok bebesau mesti dia malu sendiri tgk gambar semedang menyengih

Comments are closed.