Pose Pose Dalam Kamar Tidur

ok ni semua hasil kompilasi gambar gambar pose maut dalam bilik tidur.
aku sebenarnya sampai meroyan ok bila budak zam photographer tu suruh pose tang sini, kekejap pose tang sana.
aku sound dia gak ‘sudah la dik ooii.. akak penat’

‘eh saya tak rugi. akak la rugi, dah bayar mahal-mahal kat saya, gambar plak sikit. haa haaa..’

loyar buruk ok budak zam ni.
terus aku cam iya iya laa.. cepat sikit amik gambar tu.
so takde apa nak bebel, tengok gambar je la yer.

warna baju ngan warna dinding sama kuning kan?
belasah.
yer aku tau ramai cam eh eh napa pakai kuning, bukan ko suka pink?
memang aku nak pakai songket kuning ni.
no specific reason, saja je kot.

 

 


: : tiba tiba ada orang ketiga. cisss… : :

gambar gambar kat bawah ni plak actually dah lepas majlis dah.
si zam suruh posing lagi. adoiyainyer pon..


: : L O V E . ada lagu L O V E ni kan?


: : typical pose pengantin baru : :


: : ernie kata muka aku macam perempuan miang. kuang ajaq punya kawan *&%$#*@(@(&*@( : :


: : rosak habis sanggul bila zam suruh baring atas katil ni : :

ok habis sesi berposing dalam bilik.
lepas ni kita berarak lah pula ia..

10 thoughts on “Pose Pose Dalam Kamar Tidur

  1. pose standard pasangan pengantin..tp zaman skrg ni lagi best sebab ada pra wedding shooting..ada outdoor shooting..best kan?zaman along dulu non adonya…

  2. ko ingat lg eh aku ckp gitu…. tp mmg pun muke ko da ala2 perempuan baru dpt laki…erk…… hahahahah… jgn marah aaaaaa…..
    eh naper la gambar bertiga tuh leh bertiga x berdua…. aku gi nempek same mengapakah???? erk….

Comments are closed.