Candid & Random

aku compilekan gambar gambar candid & random yang disnap oleh photographer ku si zam itu.


: : caca dan yaya yang menguning : :


: : aina, anak farihah : :


: : tok dan shakirah : :


: : the one and only adik lelaki ku, mahathir : :


: : my very bestfriend, ernie zuraida : :


: : bergurau bersenda dengan amirah & yana : :


: : caca waka waka : :


: : adik dan kakak sepupu : :


: : tolong snapkan gambar : :


: : nak tolong juga : :


: : jangan tanya : :

ok kisah wedding aku kat taiping aku stop kat sini dulu yer.
malam tu bukak hadiah semua aku dah buat entry awal dah.
kalau nak baca sila godek godek under kategori My Wedding tu.

nanti aku buat sambungan outdoor shooting kat taman tasik taiping plak yer.
dengan pastu majlis kecil kecilan kat segambut.
tapi taktau lagi bila la.
gambar apa semua tak upload pun lagi.
tapi insyaAllah pasti ada.
bersabar ya.. 🙂

14 thoughts on “Candid & Random

  1. comelnya caca pakai cheongsam. hik! 😀
    err tapi kan kak..merujuk pada gambar bebudak ni, masa ni caca mmg kecik la dr yaya..mmg patut la pun.
    tapi kan..tapi kan..
    kenapa skrg dorang nampak sama besar je dedua? nampak tak? nampak tak?
    hehehe 😛

    • pakai kejap je pun cheongsam tu.
      tu pun mengetat jer kat perut.
      ntah la akak pun tatau napa badannya kemain bam bam lagik.
      xpecially tang perut. haih la caca caca..

  2. gambar kita berdua tuh… terserlah oh lubang idung aku yg besar itu…
    gambar terakhir….aku kepenatan kot si zam asyik nak ambik gambar jew…penat aku nak pose…hahahhaha

  3. hehe.. best la bc akak nyer blog.. kak, adik akak mahathir tu dulu bdk smdb ker? mcm muke kwn mase kat smdb. ape pn, gud luck in ur life kak! 😛

    • akak lupa la plak dia sekolah mana dulu. tapi yang pasti kat taiping laa.. mungkin kot SMDB. ok sumpah lupa ehehe..

      tq baca blog akak yg merepek2 ini lydia.. 🙂

Comments are closed.