AutoPublish Kot

pada yang selalu berfikir fikir “eh si maya ni takde kerja ke asyik membelog je ke sepanjang masa”

sila nyah kan fikiran begitu laju laju yer.
saya update belog ini di rumah.
dan kemudian saya set kan auto publish mengikut sekian sekian masa.

wordpress boleh buat autopublish.
blogspot pun boleh.
kalau tak tau, bertanya.
jangan sewenang wenang membuat pertuduhan.
tak baik kot.

di office saya bekerja sekuatnya.
lagi pula tak molek kot kalau guna barangan office untuk berbelog.
tapi terpulang la kan.

saya memang menaip di rumah.
dan upload gambar di rumah menggunakan desktop dan YES yang laju.
ewah perlu ke bagitau YES laju.
tapi memang laju tau.

kalau saya menaip kat office, takkan la setiap entry pun keluar standard pukul 9 pagi, 12 tengah hari dan 3 petang.
saya masuk kerja pun pukul 9 pagi.
waktu celah bedah mananya saya menaip dengan gambar banyak bersusun bagai?

bersangka baik.
berfikiran positif.
jangan jaga tepi kain orang.
bersihkan hati.
bersihkan jiwa.
bersihkan minda.

insyaAllah hidup kita akan lebih aman dan damai.
percayalah 🙂

20 thoughts on “AutoPublish Kot

  1. adehai… bila ko update blog pun ada org kisah yer maya…. ko padulikskan org mcm tue… dengki namanya! hehehehe… aku pun sll auto publish…. sonang kerja! hahaha…

    • haishhh tak de kerja lain ke asyik nak provoke dan nak cari salah orang.
      tengok diri sendiri dulu la sebelum nak cari salah silap orang.
      diri sendiri pun bkn tentu betul. seriyus la buat dibenci orang jer

  2. ya betul.. tak tahu bertanya.. jangan buat gossip sebegitu rupakan.. hahaha.. ni nak terjegil bijik mata draf dan auto publish, sekali kena tuduh macam tu.. tak bahekkkk…

    • tu la pasal kan.
      kita ni punya la bersengkang mata nak buat entry auto publish.
      mereka sesedap menuduh. sungguh jahat orang itu

Comments are closed.