18 thoughts on “Pengomen Tegar Julai 2011

  1. masih tersangkut dalam carta… (H)
    ai paling suker bila kita baca n3 kt blog seseorang….kita berminat dengan n3 nye then tinggalkan jejak/komen…tuan punyer blog tuh reply..walaupun replynya panjang seinci..sekurangnya ianya direply..xkisah la lambat sekalipun…..rasa friendly..dihargai gitu..(itu pandangan saya ler..tak tahu org lain..pendapat memasingkan) 😉

    • sama la dgn i jugak. kalau blogger tu tak reply rasa cam tak mesra je..
      bila direply rasa dihargai gitu, tu sbb i sedaya upaya utk reply walaupun sepatah pendek je reply nya 🙂

  2. wah ! wah ! tersenarai lagik, walaupon kekadang termiss baca entry baru (sbb tak online jer, kalau online wajib gitu..) tp aii tetap datang u 😛

  3. Alamak,malu la plak..nmpk sgt rajin menebeng kt sini…he..he..he..nk request la Kak,lepas nie klu tmsuk dlm list kn akak xyah msukkn nama saya blh??SEGAN GILE!!! walhal tinggalkan komen ntah hapa2…

Comments are closed.