MYAjit Boleh?

korang…

aku kan..
aku dah kan..
aku dah beli mesin jahit!
yuhuuu…

aterrr.. takkan pepenat belajar menjahit tapi takde mesin jahit sendiri yer dok..
ater cena nak jahit baju customer.
customer kata ko he he.
aku beli yang basic saja.
brand brother LS-2160. RM599.00
loan dekat encik z dulu.
berapa banyak daaaa aku dah hutang ngan pakcik tu.
mau sampai tahun 2013 pun tak habis installment oh.


: : yang penting warna pink otee.. : :


: : saya menang motor : :


: : aksesori : :


: : buku manual dan CD : :

ok aku beli mesin jahit ni kat LSN.
bertempat di cheras sana.
aku tau tempat ni pun dari amy.
first time pegi dulu pegi dengan dia.
tapi masa tu aku tak dapat buat keputusan lagi sebab rushing.
amy je la beli mesin jahit tepi.

so kali ke 2 ni datang memang terus set dalam kepala nak beli.
selain dari beli mesin jahit, aku beli jugak bakul comel ni.
boleh la campak alatan menjahit semua dalam ni.
tak perlu la guna kotak kasut lagi u.
baru nampak professional gitu. wek!
harga selepas diskaun RM99.

ok ni alamat penuh LSN (M) Sdn Bhd.
No. 24D, Jalan Damai Perdana 1/8C
Bandar Damai Perdana
56000 Cheras KL
03-9102 5766
www.lsn-sewingmachines.com

Selain dari brother, ada macam-macam lagi jenis mesin jahit ada kat sini.
ko datang je la tengok sendiri k..

oh yer, pada yang dok nak kata nak tempah baju kat aku tu, bawak bawak bersabauuu yer.
biar aku biasakan diri dulu dengan mesin jahit ni.
dan biar aku pertajamkan dulu skill menjahit baju kurung aku ni ha.

esok bila aku dah terror, takde sapa nak hantar jahit, awassss…. 😛

apa nama aku nak bagi kat mesin jahit aku ni ek?
Myajit? Myasin? MyaMeja? MyaSinjit? Njit Njit Semut?
acer citer…

26 thoughts on “MYAjit Boleh?

  1. heheheheh… bestnyer.. sonok lah tu.. ada mesin jahit… injit-injit semut pun ok.. Myajit.?… hmmm no.no.no.

    happy sewing yer.. Mya si tukang jahit… 😀

    • ajer giler tak seronok.. akhirnya berjaya jugak daku memiliki mesin jahit sendiri euuwuuw

  2. ahaa mesin jahit tepi pon sama pentingnya, macam makan mee udang tanpa udang…eh, komen ke laut kelaut kelaut…tahniah tahniah tahniah nnt boleh jadi le castudeda berjaya…mcm mak aku hiks 😉

  3. ok komen tambahan, ko namakan mesin jahit kau maria clara —> merujuk pada cerita mexico yg bertajuk secreto de amor dia adalah seorg tukang jahit yg santeek, bersopan santun blablabla..blablabla…blablabla gitu

  4. …mesin saya…..saya panggil Cik Nina…sebab jenama BERNINA….

    alah….panggil je Cik Pinky……sebab dia pink dan comel….dan dia tak boleh kawen….sebab tu panggil je cik…hahahahaha (cadangan yang tidak bernas dan comot….). Sorry ye tuan rumah…kita gurau2 je…:)

  5. Myajit? haiyo cam nama benggali, kalau cik z yang ebli mesin jahit letak nama Karamjit, kasik yang canggih sikit pls dong.

    Anyway bilanya mau amek tempahan makcik aku ni

    • aku nk ikut cadangan kaktin la. bg nama dia maria clara. kelas ko nama mesin jahit maria clara. ko adoo…

      ckp ngan makcik ko nnt dulu. biar aku habiskan yg anak kak wan ni punya dulu.
      dh siap baru aku roger roger ko

  6. huhh..nak hantar tempahan kena tunggu turn ke?
    berjinggut!
    payiet next..org turn no brapa plak nih?

    • ye arrr.. kang amik byk2 tak siap2.. korang tak maki akak, akak plak maki diri sendiri kangg

  7. ooit kak…mesin jahit pun nak kaler pink ker..?
    kelllaasss ko kak…bila leh anta tempahan nih..?dh nak raya nih..hihihiiii

  8. wah !!! betul-betul nampaknya…anw, teruskan usaha yg suci itewww…takper, duit laki duit kita jugakkkk.. (H)

  9. tk pe..duit laki…duit kita jugakkk 😉 ….nk raya nie..pepagi raya tuh nak salam keruk duit raya kt laki sekali mohon ampun maaf..sebut arr sekali halalkan pembelian mesin jahit yg beli aritu..mesti touching kannn..hehehehhe 😀

Comments are closed.