Lunch di Pacung

dari tanah lot terus ke pacung untuk lunch.
aku tak berapa sure la restoran pacung ni kat area mana.
jadi confuse sudah.


: : semua tengah mengagum dengan pemandangan : :


: : indah 1 : :


: : indah 2 : :

makanan semua pun buffet so pandai pandai ko lah self service ya.
lunch sambil menikmati pemandangan yang indah. awesome!

usai lunch kitorang turun ke belah bawah untuk tengok pemandangan indah lebih dekat.
kat sini ada banyak restoran, so kalau tak ikut pakej ko pandai pandai la pilih.
kalau ikut pakej takyah risau. memang dah siap include lunch dalam pakej 🙂

kat luar restoran ada alat muzik ni, saja la try ketuk ketuk.
pak million dengan baik hatinya ajar aku cara yang betul untuk ketuk.

usai ketuk ketuk, terus ke destinasi seterusnya.
tbc. esok ya…

 

10 thoughts on “Lunch di Pacung

Comments are closed.