Lagi Perihal Bantal Sejuk

aku nak ucap terima kasih pada yang sudi beli bantal sejuk aku tu.
baik kawan kawan office, mau pun readers blog ini.

kat aku masih ada stok lagi. tapi very limited.
so kalau sapa nak beli, sudi sudikanlah yerh.

oh pada yang mintak aku pos tu, sebenarnya bukan aku taknak pos kan.
tapi baru baru ni aku buat poslaju ke cheras, kena RM14 untuk sebiji bantal.
so aku rasa cam merugi la kalau nak bayar untuk poslaju.
better ko collect sendiri dari aku. kat office ataupun kat rumah.
tapi kalau dah tak boleh nak elak, dan ko pun nak, aku boleh pos.
kalau ko nak bayar duit poslaju yang mahal tu la kan.

sebab tu aku cam prefer jual pada member member office, senang collect terus.
mari lah membeli, RM20 saja. kesian la kat aku yang takde duit flexi nie tsktsktsktsk ;-(

so pada yang dah cuba, amacam.. ok ke k.o?
kalau ko tanya aku, aku suka bila letak kat leher. rasa sejuk je.
lega la sikit sengal, lenguh dan sakit kepala yang dok ngap ngap.

8 thoughts on “Lagi Perihal Bantal Sejuk

  1. bantal tu berat…thats y lah…
    en.nahar tetiap malam cari bantal ni nk wat tido.

    a-ah : auntie sopi saya nak royalti…20 sen!

Comments are closed.