Jubah Pertamaku! Uhuu..

hari rabu aku bukak puasa dengan amy.
impromptu punya plan.
dia tweet. aku jawab. aku tweet. dia jawab.
terus set mau berbuka kat johnnys kat JJ wangsa maju.

aku dekat pukul 7malam baru gerak dari rumah.
aterr dari jasmine ke JJ ni sekangkang monyet je dari rumah aku.
berlari pun sampai. cehh cer ko berlari tengok??

cam biasalah gi johnnys mesti makan steamboat. tapi aku up jugak dengan nasi ayam apa tah.
konon takut tak kenyang.
tapi sudahnya sengkak.

ada aku snap gambar makanan tapi bila cek kamera, rupanya takde memori card dalam tu.
nak guna cable eh cam tak pernah guna je cable.
yer, aku kalau nak transfer gambar dari kamera ke pc memang aku bawak keluar memory card, letak dalam memory card reader.

nak transfer gambar dari kamera ke memory card aku tak reti, so sudahnya lantak lah haih sana.
macam ler korang tak pernah makan kat johnnys kan.

tq amy sebab belanja!!!

lepas makan borak borak, jalan jalan tawaf dalam jusco.
sib baik sempat snap gambar dalam vincci pakai handphone.
so ini ajer la gambar yang ada.
aku pakai tudung yang kaktin bagi 🙂

pukul 9malam camtu mata dah ngantuk, aku mintak ijin untuk berpisah dengan amy.
kiss kiss bye bye emmuahmuah aku pun gerak.
tapi tetiba kaki ter gam plak kat bazar ramadhan luar JJ tu.

nampak jubah yang cantik dan murah.
berapa murah? RM75 jer. murah kan kan kan…
aku memang nak cari jubah pun.
so harus tak pikir panjang, sambar terus.
tapi saiz cam membesar sikit.
ah tak kisah lah.
yeay.. jubah pertama kuuuu…
terjebak jugak beli tudung awning warna putih satu. RM23 kot tak silap.
boleh pakai pagi raya 🙂

ala tapi beg tak beli lagi la.
nak jugak handbag warna hitam yang besar.
esok ingat nak ajak encik z pergi vincci kat ikano tu la.
hurmmm…

14 thoughts on “Jubah Pertamaku! Uhuu..

  1. smlm aku jmp jubah rm60 kt bazar sec 13 shah alam tu
    lawa tp ttibe rse kedekut ngan diri sdiri :p
    pastu bile baca entry ko ni ttibe nyesal..huwaaa

    • hoh lagi murahhh…
      ala nakk jugak..
      aku cam suka plak pakai jubah.
      selesa dan sopan je kan..
      tapi bila thn plak aku nk gi shah alam tsktsktsktsk…

  2. bestnya dapat beli jubah murah… kami pun nak cari2 gak lah kat PKNS (ntah bila xtau).. tp kena cari yg mesra ibu menyusu lah.. kikiki

  3. Aku aritu terkenan satu jubah kat jln tar…
    Lawooo tapi oleh sbb baru beli baju kurung,
    makanya pk punya pk nezt time la bedah

Comments are closed.