Beratan Lake Temple


: : breakfast hari ke 3 : :

eh memang dah hari ke 3 pun kan. hahaha…

sebab gambar breakfast ni dalam kamera olympus. kat album lain.
tu baru perasan. belasah je la yooo…

ok lepas lunch bertolak ke beratan lake temple yang terkenal.
di bina pada abad ke 11. nak tau lebih lanjut, sila google sendiri ya.
kat sini adalah sejukkkkkkkkk… angin sangat la dingin.

memang nasib baik la aku beli shawl tu, boleh cover.
encik z dah gigil gigil dah. ko tau la angin sejuk kan…

tak de apa nak cerita sangat. tengok gambar je la eh..
masa ni ada cam festival. tu yang banyak benda benda macam kat belakang nun.

kat belah belakang tasik ni ada cam chalet untuk orang bermalam.
mesti best. nyaman je bangun pagi pagi.
masa kat medan dulu aku tidur kat chalet depan tasik danau toba, memang bila ko bangun pagi rasa sejuk nyaman je. best!

so korang kalau pergi bali, jangan  lupa ke beratan lake temple k..
eh ada satu lagi entry. jap jap..

10 thoughts on “Beratan Lake Temple

  1. huishhh, nampak berkabus gitu…alaaaa, sy nak gi medan tu tak tahulah sempat ke tidak ke tasik danau toba tuh sbb 3h 2m jer..kalau flight pagi tu tak delay bolehlah carik transport ke sana… 🙂

Comments are closed.