Lunch di Restoran Suling Bali

malam pertama sampai tu kasut encik z koyak.
memang dah tak boleh ampun dah la. dah tak boleh pakai.
sudahnya terpaksa la encik z cari kasut baru.
tapi aku tak kenan la encik z pakai kasut cenggini.
macam tak kena gaya kot.
umur dah bangka, tapi nak pakai style budak budak muda, nanti ada peluang aku nak sorok kasut dia ni he he he.

seterusnya kami dibawa ke restoran suling bali untuk makan siang.
restoran suling bali ni letaknya di kintamani.


: : depan restoran : :

hidangan secara buffet. tidaklah banyak choice tapi still boleh makan la.
makan makan sambil menikmati pemandangan. gitu.

aku order air nanas. tapi air nanas ni tidaklah termasuk dalam buffet.
ko kena bayar sendiri lah.
tapi air nanas ni tak se kick yang masa aku minum kat medan dulu.
yang kat medan dulu tu, dia punya manis. pergh! memang begini!


: : keadaan dalam restoran : :

lepas puas puas kenyang makan, yok keluar bergambar!

8 thoughts on “Lunch di Restoran Suling Bali

Comments are closed.