Slurppppeeee…

bapak lamanya aku tak minum slurpee kat 7 eleven ni.
dulu masa sekolah kat sentul, balik sekolah kalau naik bas turun kat depan flat sri terengganu tu, selalu gak singgah beli slurpee.

satu sebab sebenarnya aku dah jarang beli slurpee kerana pernah terjadi kejadian waktu nak pusingkan slurpee ni, tetiba ia membuak buak secara banyak.
jadi adalah malu.
nak suruh orang beli kan pun malu jugak.
jadi itulah tak beli beli.

masa lunch waktu kelas menjahit hari tu, lepas makan kat restoran mohd chan abdullah, aku ngan amy singgah 7 eleven.
so apa lagi, kerah dia la suruh amikkan slurpee ini.

ada 2 flavour masa ni. peach dengan apa ke nama yang hijau tu.
tapi yang penting sedapppp..
sampai ke titisan terakhir aku slurp slurp slurpeeee…

lepas ni nak ajak amy gi tutti fruti lah pulak..
harus dengki tengok korang semua dah makan kann…

14 thoughts on “Slurppppeeee…

  1. dulu kite dok kat flat sri terengganu tu kak 😀

    mmg rasa nak layan slurpee je beli kat bawah…dulu best sikit ada ayamas…sekarang dah bungkus 😀

    • tu la kan.. cam melambai2 je slurpee tu. nak beli tak reti tekan plak. saya la tewww…

  2. menarik je tgk…hehehe..lame xjengah blog kak mya…bz bz..nie yg wat blk kje ptg nie nk g 7E..hehe

Comments are closed.