Blog Maya Dot Com

Struggling to be a better Muslimah

Sepit Rambut Comel Warna Warni

STICKY MODE ENTRY.
SCROLL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU YA.

korang suka tak sepit rambut comel lote kalerful macam gambar gambar kat bawah nie?
aku masa mula mula tengok cam wah wah comelnya…
tapi kalau mak budak pakai harus tak jadi comel. jadi pelik kot.
tapi kalau nak pakai juga apa salahnya kan..

lebih molek kalau dipakai oleh anak anak kecil kot.
pakai dress pastu letak sepit. mesti kiyut miyut!

bukan aku yang kait yer sepit sepit ni semua.
jangan plak ingat kang aku yang kait nak mintak design begitu begini.
i’m helping a friend untuk jual dan try test tengok market sepit rambut comel comel ini.

untuk jenis FLOWER harganya RM9 sepasang.
dan jenis BUTTERFLY harganya RM8 sepasang.

aku dah numbering kan kot kalau ada yang berminat nak beli untuk anak anak korang ke.
harga kat atas nun tak termasuk postage ek.
kalau nak jimat postage, COD pun molek juga.

kalau berminat, email aku kat myasefia@yahoo.com
ote?


Categorised as: Advert | Banner | IQ

Comments are disabled on this post


4 Comments

  1. mama-syira says:

    Comelnye! I’ll contact u :)

  2. aziah says:

    ohhh..sumpah comel!! mcm nak beli sekarang walaupun bby masih dlm perut…haha