Perhimpunan B____H

sekarang kalau nak sebut apa apa semua pun kena hati hati kan.
tak boleh main sebarangan sebut.
dengar dek orang, tak pasal kena cekup gari masuk lokap terus.
jadi berhati hati lah semasa berbicara. ewah.

lagi cerita pasal makan makan di lanai.
kali ni bukan dengan adik beradik tiri.
tapi dengan my girlfriends.

kita mulakan dengan bismillah.
aku makan deep sirloin steak. sedap.
first time makan.
ada promotion ayam so semua pun memakan ayam.
aku ja lah yang makan daging.
eh kak as makan ceaser salad.

hari tu janji nak letak gambar creme brulee kan.
hah ni aku jaja. tak tau la kenapa sedap sangat creme brulee ni.
chef taruk dadah ke hapa. upsss.. normaya, sila jaga bicara anda.

ahli majlis.

: : naza & hasin : :


: : remember & kak shida : :


: : my lovely boss & yours truly : :

kami 6 orang naik myavi aku. berhimpit 4 orang kat belakang.
remember terlepas la sebab dia besar so dia kena duduk kat depan dengan aku.
aku of coz la lagi terlepas aterrr dah aku driver nya.

ini adalah perhimpunan B____H yang bersih.
love u girls!!!

14 thoughts on “Perhimpunan B____H

    • hee saya pun tatau sebenarnya apa itu creme brulee sehinggalah dipertemukan di lanai :p

  1. yeyyy..mututt!
    rambut baru persis pelakon cinta melody (ceh! mcm la aku tgk cite tu..memandai je) 😛
    kakak..kamu kelihatan 2 tahun lebih muda (Y)

    • bila dah start panjang akak kena gi potong lagi la.. mmg kena maintain pendek je la pasni

  2. comel kak mya wat rambut camtu..jeles plak..teringin nak nak berambut pndk..tp xdpt sokongan mane2 pihak..siap kne marah bile berniat nak pndk kan rambut..saya baru lagi bace blog akk..dlm 2bulan camtu..salam perkenalan la ye..huhu

    • hee mungkin awk tak sesuai kot rambut pendek thats why ramai tak bagi awk potong.
      salam perkenalan lynn. tq baca blog akak yg merepek ini 🙂

      • alasan yang tercipta di pihak family..cukup2 la rambut ko pendek memnjg 22thn..hahaha..

        sonok bace blog akk sbb sy suke tgk akk g melancong sane cni..sbb sy ade impian nak wat cmtu tp still xkesampaian lagi..maybe satu hari nnt..insyaallah..huhu

Comments are closed.