Pengomen Tegar Bulan Jun 2011

thank u korang yang jadi top commentators untuk bulan jun.

pa’e dah setahun awak tak update blog ek? dah menyampah dengan dunia blogging kah?

purpledi elok jugak awak takde blog. kang tak pasal orang menyampah dengan akak, dengan blog awak sekali dionarkan nanti

suriaamandatq along & lisa! lisa jaga twins baik baik tau…

watiethank u bagi coklat dan fridge magnet. 🙂

syana tq dah 2 kali ko iklan kat blog aku

sw33tdarling jangan maki aku sebab dah 2 kali tangguh buat entry ko.. :-p

Nursaya belum pergi lagi la dapur sarawak tu. belum berkesempatan. tapi tq for the info ya..

aziah nanti akak nak buat gathering readers, awak wajib datang k

Mariatq rajin melayan akak kat twitter. walaupun merepek repek je akak tweet. heee..

payiettq for everything nyah!!!

 

23 thoughts on “Pengomen Tegar Bulan Jun 2011

  1. hmm betul jugak kak
    kang blog saya lg femes dr blog akak caner?
    haha ayat x bleh blah

    • kalau blog awk lg femes dr blog akak, harus akak buat entry.
      bila anak murid makan tuan tajuk entry nya hehe

  2. woot! woot!
    drp ku sorang pemalas mengomen..ku meng-upgrade diri menjadi top pengomen. (gagagaga)
    opss sorry eh..bkn sbb tuan tanah berkawan dgn blogger diva or apa2..so aku menempel di sini yeh..takde maknanya weh!
    dia je super duper senior yg aku baik pun & dok contact sampai kini pun..wpun dah lama tak bersua muka..so ko ada masalah?!

    ntah la kak. wpun dulu kaulah inspirasi ku utk berblogging…tapi sejak setahun dulu ku telah tawar hati. tawar hati is the best word rasanya..heheh (H)

    love u kakak! (L)

  3. you’re welcome mya, nanti sy pegi Medan sy beli fridge magnet utk awak jugak (H)
    u penah gi Phuket tak, sy plan nak pegi by road..nak join takkkk 😉

    • hah jgn lupa tau beli FM medan! hee..

      tak penah pegi phuket. tapi thn ni tak travel dah la kot.
      bangkrap sudah…

  4. Wah,tak sangka!!! 1st time nih sejak blogging dpt pengiktirafan begini..malu pon ada (H) ..nway saya mmg suke blog akak n suke skodeng twitter akak walaupon kdg2 x tau hjg pngkal kisah akak…

    p/s:Kak,blh x saya email akak nk tnya sumthing… 🙂

  5. its ok..ada masa leh terjah sana…biasa ler bab2 makan2 nie mana leh pisahkan dr hidupkan…ada stori makan best..kita kongsi2 kan info…sedap xsedap ikut tekak memasing arr…cenggitu gak tmpt2 best…senang citer mana yg boleh bersekongkol..kita sekongkolkan sekali.. 😀 😉

    • betul betul. bersekongkol untuk hal baik2 takpe. jgn bersekongkol untuk hal yang buruk2. namo namo namo…

  6. kenapa la nama saya tak pernah muncul walaupun arie2 sy baca blog nie…emmmm nampaknya kenanya kena tingkat kan usaha lagi la nie….huhuhuhuh

Comments are closed.