Ke Cambodia Yuk!

kelmarin aku lepak lepak kat restoran chawan dengan fin, ida & muna.
tapi bukan lepak kosong.
motif lepakan adalah untuk berbincang tentang trip kami ke cambodia nanti.
ya, girl’s trip. mesti asyik masyuk.

fin bawak laptop. so lepas masing masing makan, maka bermula lah episod mencari tiket dan seterusnya pembelian tiket.

eh lupa plak nak bagitau aku makan apa.
oleh sebab sebelum tu aku dah makan burger di burger king, so kekenyangan.
jadi makan keropok lekor sajork.
sedap!

pong pang pong pang cari date, cari waktu, cari pakej bagai.
sampai bergaduh gaduh tarik rambut (ok tipu)
akhirnya kata sepakatan pun dicapai.
insyaAllah 12 januari 2012 kami berlima akan fly fly ke cambodia sana.
RM559 phnom penh – siem reap.
yeay!

dah settle semua ida ajak makan durian.
aku ingatkan nak makan durian kat mana lah.
rupa rupanya memang dah ada durian dalam kereta dia.
hangkut bawak naik kat food court sebelah bangsar village tu.
makanlah kami sampai sengkak.

ada sesiapa yang dapat beli tiket air asia RM3 tu ke?
cer citer..

17 thoughts on “Ke Cambodia Yuk!

  1. hampeh lah tiket tuh, sampai ke sudah tak dapat..yg dapat hanyalah tiket ke kuching saja, itu pun RM6xx untuk 4 org (H)

  2. kakak mya cayang,
    kite dapat rm3 tu… ­čśÇ

    KL – KK = rm3
    KK – KL = rm3
    tax = rm32
    TOTAL = rm38

    tapi x ambik luggage & insurans..insurans pakai TAWAKAL je hehehehe

  3. kami dapat tiket RM3 tuh pegi kuching mcm yg kami ajak hangpa tuh.. tp kan time flight tuh cam kurang best sikit sebab lama berantakan ngan hangpa (eh hangpa pulak disalahkan eh? kah kah) baru buat keputusan, dah migrain2 sebab takut terlepas.. kah kah.. tapi nya tiket dewasa ja lah dapat RM3.. infant tu maintain RM50 ngko…

    • he he he. hangpa proceed la. kami tak dapat nak buat keputusan sbb takut clash dgn cuti sekolah

Comments are closed.