Hotel Awana Genting Highlands

pergi genting highlands hari tu aku sefamily stay kat hotel awana.
tapi jangan lah ko tanya berapa harga satu malam yer, sebab nie hotel panel office aku.
tidaklah stay free, kena bayar lah jugak tapi dengan bayaran yang tak tercapai dek akal la sebab murah sangat.
aku amik 2 apartment.
satu apartment untuk mama, yaya, kaklong & caca.
aku ngan encik z apartment lain.
tapi dedua apartment pun adalah marveles..

ada balkoni yang mengadap tempat main golf.
saujana mata memandang expecially waktu pagi.

ni kat perkarangan hotel.
hotel adalah unik sebab ko naik lif turun ke bawah untuk ke apartment.
bukan ke atas seperti kebiasaan.

caca kat belakang tu saja je nyelit bila aku nak bergambar ngan encik z.
tak bagi can langsung. heh.

kurus kering bebenau anak aku ni. awak diet ke hapa ya…
bukan aku yang paksa dia sangkut beg tu eh. dia sendiri volunteer.
yaya pakai kasut yang aku beli kat taiwan. dah macam kasut bowling plak aku tengok.

perempuan perempuan kesayangan saya 🙂

sekali lagi sumpah aku tak tau nak taip apa.
layan je la eh…

14 thoughts on “Hotel Awana Genting Highlands

    • taktau la kot jenis bilik lain2 ke.. ataupun bilik ni office saya dah renovate ke.. not sure..

Comments are closed.