Selamat Berpindah Nikol

repeat lagi ke lanai selepas beberapa minggu.
pun masih dengan ahlil majlis yang sama.
adik beradik tiri celup. kaktin, payiet, nikol.

tapi kali ni kaktin belanja bersempena dengan ala ala farewell untuk nikol.
ceh ntah apa yang farewell ntah. bukannya satu office pun kan.
nikol nak pindah office. office dia sekarang dah penuh tersumbat macam sardin.
sampai katanya nak bernafas pun tak boleh.
kiri kanan atas bawah depan belakang penuh kotak.
tu yang nak pindah tu.
tapi jangan ko sibuk sibuk tanya pindah mana.
tapi kalau menyibuk gak, pi tengok kat blog dia kot dia ada cerita.

kat lanai. aku makan nasi dagang.
promosi untuk minggu ini.

kuah ikan tongkol. ikan bertongkol tongkol diberi.
tak habis makan pun.

pastu aku tapaukan embun menitik untuk kak as dan shimma dan diri sendiri.
so kalau tapau takleh la nak tapau aiskrim sekali.
aterr cemana romannya ko nak tapau aiskrim kan.
jadi aiskrim 4 ketul tu kami ngap berempat.

balik petang tu aku nak makan la embun menitik tu.
sekali santannya basi ko. sedih!!!!
last last aku campak je.
rupanya shimma & kak as pun mengalami nasib yang sama.
moral of the story : lain kali makan je la di tempat kejadian.
kalau basi boleh terus komplen.

ok nikol, selamat berpindah ke office baru.
ada rezeki ada kesempatan kita plan boleh lepak lepak ke.
tak semesti awak pindah office, persahabatan kita pun terputus kan..

pada yang suka speku, bila lama tak nampak seseorang tu dalam blog aku, mula la nak speku kata gaduh la apa la. please dong..
ko takde kerja lain nak menyepeku memanjang.
tapi kalau gaduh sekali pun, ko apa kisah..
aku kan ratu gaduh! katanyaaaaaaaaaaaaaa….

12 thoughts on “Selamat Berpindah Nikol

  1. Wutt Wutt,

    1st skali nak cakap huhhhh basi santannyer? Bahaya sungguh kalau sy yg makan mau seminggu MC

    Sure persahabatan x kan terputus punya kan Kak Ya… Leh je lepak-lepak lagi pasni… Sedih je ayat… Tapi tulah dah kejauhan gamaknya…

    Ape pun Thx ya kak sume… Sy doakan moga sukses ya hehehe…

Comments are closed.