Batur Volcanic

ko amik pakej ke, ko pergi sendiri ke, batur volcanic ni ko wajib pergi.
kalau tidak adalah rugi.
gunung berapi batur ni dengar katanya masih aktif lagi.
sebab tu dok berasap asap.

takde apa sangat kot aku nak menceceh.
tengok gambar je lah yer. aku selit selit caption.

oh yer kat sini ramai orang yang dok berjualan cam gambar dibawah.
ko kena kental semangat sikit la untuk menepis.
kalau ko dah beli kat sorang, nanti berbondong bondong yang lain datang.

encik z pun tak terkecuali.
astaga boroinya perut laki mak.

masa ni si ashraff dah mengadu sakit kepala.
rupanya pengidap migraine jugak dia.
so ni sessi memberi ubat ubatan.
sib baik sepanjang kat sana aku tak dilanda migraine.

eceh, asal berjalan je sihat walafiat ko kan normaya..
eh tapi kat taiwan hari pertama hari tu migraine teruk!! huhu..

yang ni kat belah depan sikit dari tempat lunch tadi.
stop sebab nak bergambar la kan, apa lagi.

yang nie plak kawasan depan lagi sikit.
pun stop sebab nak bergambar.
harap harap pak million dan gede tak maki la kan.

ok dah. next!

 

14 thoughts on “Batur Volcanic

  1. tshirt akak cantik!

    tapi budget x de masa tu…belikan 1 je utk mr fiancee…

    saya follow akak pny itinerary masa kat miri… nanti saya da post, saya bitau akak k.. 🙂

  2. ok next!
    hiishh lambat nau nak keluar entri senyuman wanita bali nih.. 😛
    hari tu lupa nak suruh akak cerita live..huhu

    • he he he.. sorang tunggu entry tocang kepang.. sorang tunggu entry senyuman wanita bali..
      sesabar yer anak-anak.

      hari tu lupa nak cerita sebab cerita ‘berkenalan dalam masa 2 minggu’ lagi best kot

    • nanti pegi tempat lain pakai tshirt i love bali plak dan begitulah seterusnya he he he

Comments are closed.