This Is My Card

aku awalnya sebenarnya takde pun fikir keperluan nak ada business card nih.
maksud aku personal business card lah yer. bukan official.
official sah sah la tak layak. heh.

tapi masa dapat job untuk review restoran songket tu, dan bila mr tony & kelly tanya business card, terus rasa cam eh eh segannya takde business card. gitu.
so rasa apa salahnya kalau buat personal business card kan.
nanti kalau ada apa-apa event ke, pergi restoran makan makan ke, menginap hotel mana mana ke, boleh la drop business card untuk promote blog ke kan..

so fikir punya fikir, browse punya browse, sampailah ke website incredibledesign.
pilih punya pilih, terus email dan tanya harga gitu gini.
sekejapan email aku dah direply.
beberapa hari dah dapat design.
ada 3 design incredibledesign buat untuk aku.
tetiga pun cantik. tapi akhirnya aku pilih design 2.

buat payment. cuma RM29 termasuk postage. berbaloi baloi kan.
aku amik yang murah jer. kertas guna ivory card. kata cheapskate heeee…
ala kad je pun. lagi pula ivory pun cantik apa.
tapi kalau kau nak yang shining shining boleh amik yang glossy laminate punya k.
ada 100 keping dalam satu kotak.

eh selain business card, aku dapat watermark jugak ok.
tapi yang nie free of charge je.. uhuu…
sebab kebetulan masa aku browse tu, incredibledesign tengah buat promosi bagi watermark free.
jadi beruntunglah saya 🙂 🙂

so kalau ada sesiapa berminat nak buat business card atau buat watermark, boleh check it out kat blog incredibledesign k?

excuse me, this is my card 😉

17 thoughts on “This Is My Card

  1. comelz gilerz… sarah pun slalu gak usha2 incredibledesign tu tp lum tergerak nk nempah ape2..

    tp betul la, kite ni tak layak tempah business card official kt opis tu, tapi if kita buat inisiatif sendiri, tempah sendiri tp pakai design ikut yg official tu, rase2 salah tak ek?

Comments are closed.